WINTER RETRAITE

Winter Retraite


Tijd voor jezelf. Om je op te laden en jezelf te voeden . 2022 sluiten we af met een tweedaagse Winter retraite. In de donkere dagen tussen Kerst en Oud &Nieuw. Zorg voor je zelf, aandacht, stilte en rust. Want bijdragen in de wereld kan wanneer je ook voor jezelf zorgt.


Tijdens de Winter retraite begeleiden Suzanne Pepping en Edith de Vries je naar de diepe winterstilte. Het jaar 2022 is bijna voorbij, we pellen het af en laten het los. Zo kom je langzaam in je stille midden. Ruimte maken, luisteren naar jezelf, niks hoeven. 


Met meditaties, visualisaties, tijd in de tuin, verstillende gesprekken en stille tijd, verzorgen Suzanne en Edith deze dagen met voeding voor je ziel. Twee dagen om tot rust te komen, tot jezelf te komen en jezelf te verzorgen.


We zijn met maximaal 10 mensen en verblijven  bij Samaya, een voormalig klooster in Werkhoven. Op 28 december om 10.00 uur start de retraite, op 29 december om 16.30 uur sluiten we af.


Reserveer vast je plekje. 


"Je overgeven aan de stilte van de winter. Ruimte maken voor een nieuw jaar. Tijd voor jezelf."


Praktische details


We verblijven in Samaya in Werkhoven.


De retraite start op 28 december om 10.00 uur en duurt tot 29 december 16.30 uur. 


Bijdrage: 450,- euro (inclusief BTW voor privé personen, exclusief BTW voor ondernemers).

Alle (vegetarische) maaltijden zijn inbegrepen: lunch en diner op dag één, ontbijt en lunch op dag twee. Je verblijft in een geschakelde kamer (je deelt douche en toilet).

Begeleiding


Edith de Vries en Suzanne Pepping begeleiden je bij deze Winter retraite. Beide zijn liefhebbers van de winterstilte en van stille tijd. Er is een rijkdom van verhalen in de wereld en in onszelf, die de stilte onthult.

Lees hier meer over Suzanne en Edith.

Suzanne heeft de gave om je heel fijngevoelig door een retraite heen te loodsen, waarbij ze met haar stem, geleide meditaties en lichtvoetigheid je in korte tijd bij de diepte van je ziel weet te brengen.

(A., deelnemer mini retraite, zelfstandig ondernemer en trainer)